Campfellow élménybeszámoló I. rész

Arról már az előző bejegyzésemben írtam, hogy a Campfellowra készülök és, hogy miket terveztem vinni magammal. Most pedig jöhetnek az élménybeszámolók.

A tábor nagyon jól zajlott: jó hangulatban, jó helyen és nagyon jó, inspiráló workshopokkal. Erről írok majd nektek egy bejegyzést (amint kiválogattam a képeket) de addig is itt egy “unboxing” videó arról, hogy mi mindent kaptunk az alkotáshoz a Pentarttól és Ágiéktól. Idén a csomagok workshop specifikusan készültek ami nagyon tetszett, és rengeteg minden volt bennük (csak a Scrapfellowtól kaptunk 2 kittet és 1 szponzor csomagot, idén is volt PanyiZsuzsi fülbevaló és a Pentart is nagyon bőkezű volt).

A  teljes élménybeszámolóig nézzetek be a galériába, mert már elkezdtek felszállingózni a Campfellow-n készült oldalak, illetve instán is találtok jó pár képet a #campfellow illettve #campfellow2017 hashtagre keresve:)

Campfellow 2017 – Készülődés

Már megint teljesen elhanyagoltam a blogot, úgyhogy készítettem egy gyors bejegyzést a hétvégi Campfellow táborról. Ez most a második év, hogy a Scrapfellow scrapbook tábort szervez és nagyon várom mert a tavalyi is baromi jó volt annak ellenére, hogy nekem ez az időszak mindig nagyon sűrű és stresszes az egyetem és a vállalkozás miatt. Tavaly vittem magammal egy utazónaplót a dokumentálásra (erről ITT találtok képeket) idén azonban Mónika ötletétől vezérelve a táborban kapott albumot azonnal a hétvége dokumentálására fogom forditani. Ennek megfelelően pakoltam be jó pár apróságot és erről készítettem nektek egy videót is.

Ha pedig szeretnétek követni a hétvégi eseményeket, úgy terveztem, hogy folyamatosan posztolok majd az Instagram oldalamra. 🙂

Tervezzünk!

Akik követnek instán tudják, hogy a tervezés nagyon fontos részét teszi ki a mindennapjaimnak, főleg azért mert munka mellett vállalkozni, úgy hogy ne bolonduljak meg közben csak úgy lehet ha előre tervezek és mindent leírok a naptáramba. Tényleg mindent, mert amit nem írok le elfelejtek 🙂

Ezért aztán készítettem egy videót arról, hogy hogyan szoktam előkészíteni és disziteni a naptáramat 🙂

Útinapló 3.0

Idén újra megyünk Barcelonába és ez bizony útinaplót igényel aminek a készítéséről kivételesen videót is készítettem. A naplót viaszolt vászonból csináltam és többnyire scrapfellow elemekkel töltöttem meg. További képeket róla a Scrapfellow galériájában találtok 🙂

Scrapfellow Blog Hop

Az idei év nagy-nagy takarítással, rendrakással kezdődött és bár ez még nem ért végett, igyekszem kiválogatni azokat a cuccokat, alapanyagokat amiket nem használok és leszűkíteni a saját dolgaimat olyan dolgokra amiket ténylegesen használok legalább havi rendszerességgel. Az ötlet onnan jött, hogy egyrészt túl kicsi a lakás és növekvő vállalkozásom kezdi kinőni a rendelkezésre álló helyet de nem akarunk innen elköltözni, másrészt pedig magát az alkotási folyamatot is nehezíti a túl sok cucc. Az ugyanis helyigényes és egyébként is nehéz úgy bármit csinálni, hogy nem tudod milyen anyagaid vannak hozzá. A pakolást az alkotósarokkal kezdtem, ahonnan először a használaton kívüli ékszeralkatrészeket szórtam ki. Ezek után jöttek a scrapbook alapanyagok. Kigyűjtöttem mindent ami színben/formában nagyon közel áll hozzám és egy dobozba beledobáltam azokat amik kevésbé. A pakolás nagyon hasznos volt, találtam olyan kártyákat alapanyagokat amiket szeretnék majd felhasználni a Barcelonai útinaplómba és sok-sok szép apróságot amit pedig majd az emlékalbumomba (ProjectLife albumomba) teszek majd be. A papírok egy jó részét összevagdostam a Silhouette Curio gépem segítségével, illetve a maradék fehér karton lapokkal is jól elszórakoztam. A pakolásból végül alkotás lett és jó pár napot eltöltöttem a kis maradékok felhasználásával de megérte hiszen egyrészt most tudom milyen alapjaim vannak másrészt pedig csináltam a határidőnaplómhoz is jó sok díszítő elemet és készülőben van egy cuki lakásdekor is.

A kivágott elemekből párat belecsempésztem az ide Scrapfellow Blog Hop nyereményjátékba. Mellé került még nem kevés PL kártya, kivágóív, dekorgomb, akrilpecsét és még jó sok más apróság amik csak rád várnak. 🙂

A játékhoz szükséges, hogy a blogbejegyzés alá kommentbe írd be, a scrapbookozáson belül mi vonz a legjobban és plusz pontot jelent ha ellátogatsz illetve lájkolod mind a Scrapfellow, mind a Soadyart facebook oldalát. Nefelejtsd, hogy az alábbi ablakon keresztül játszhatsz illetve a nyertest is a Rafflecopter program fogja kisorsolni automatikusan 1 hét múlva.
a Rafflecopter giveaway

És ha már Blog Hop ne felejtsétek el megnézni a Scrapfellow blogot és a többi csapattag oldalát sem, mert bizony nagyon sok, értékes nyereményt raktak fel:

Csomagolás stílusosan

Bár a karácsony már mögöttünk van, azért még mindig össze-összefutok olyan ismerősökkel akiket már régóta nem láttam és szerettem volna valami aprósággal meglepni. Gondolom nem lepődtök meg nagyon ha azt mondom, a lányoknak többnyire ékszereket szoktam adni. Ezekkel azonban mindig az a bajom, hogy a fülbevalók hátsórésze kilyukasztja a csomagolópapírokat. Ezért végül a Silhouette Curiom segítségével készítettem pár nagyon egyszerű ám igen stílusos dobozkát. A dobozokat és a díszítésüket is a Scrapfellow "Változás" Kitjéből készítettem az alábbi linken letölthető vágófájl segítségével. További képeket pedig a Scrapfellow galériában láthattok.